GurusBaby.com

Reese Witherspoon je rodila

Video: 73 pitanje Reese Witherspoon

Holivudska zvijezda Reese Witherspoon 27 septembar rodila treće dijete. Beba je rođena u jednoj klinici u Los Angelesu. Novorođenog sina je već dobio ime, njegovo ime, James Tennessee.

Video: Ruski trailer za film "Walk the Line" (2005) Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon "HD"

Vijest da je Reese Witherspoon trudna vratio u proljeće. U 2012. godini, glumica je bila 36 godina. Krajem avgusta, Reese Witherspoon je odveden kolima hitne pomoći, kao što je opasnost od preranog rođenja. Ništa se nije dogodilo.

Reese Witherspoon je rodila

Video: Victoria Beckham 73 pitanje

Glumica Reese Witherspoon ima već ima dvoje djece, 13 godišnja kćerka Ava, 8-godišnjeg sina Deacona iz glumac Ryan Phillip, ovaj brak završio razvodom. Za Risa Phillip Reese Witherspoon udala 1999. Brak je registriran u Kaliforniji, ali par odvojeni nakon osam godina braka. Oženio drugi put Reese Witherspoon je izašao 26. Mar 2012, vijest o trudnoći glumice pojavio 21. Mart 2012.

Reese Witherspoon je rodila

Klinac je dobio ime u čast države u kojoj je majka živjela u mladosti. Nakon rođenja, Reese Witherspoon rekla da želi imati još jedno dijete za svog ljubavnika. Njegova trudna Reese Witherspoon pažljivo skriveno, ali glasine da je trudna otišla u tabloidima. Da biste sakrili očigledno je postao neupotrebljiv, tako da je i sama glumica je pokazala zanimljiv položaj.

O trudnoći Reese Witherspoon, rekao je tek krajem juna. Ona je organizovala manifestaciju, nazvao je "An Evening s Reese." Rekao je zvijezda koja čeka treće dijete. Ona je čak i našalio, rekavši da se oseća veoma rundu.

Video: Reese Witherspoon / Reese Witherspoon - 27 kinoobraz minuti!

Reese Witherspoon priznao je novinarima da dok je čekala treće dijete, imala je osjećaj da je ona nosi prvorođeno, osim toga, ona se probudila jako veliki apetit. Reese je priznala da je stalno želi da jede.

Rođenje je dobro, ali u trudnoći Reese može doći do preranog rođenja. Witherspoon i On je vrlo zabrinut da će dijete biti oštećeni, ali doktori primijetio da, čak i uz najgorem slučaju, dijete je morao da se rodi zdrava.

Reese Witherspoon, nakon tradicija, pokušavajući da sakrije bebu od radoznalih očiju fotografa. Međutim, novinari su bili u stanju da snimi mlada majka sa bebom pored kuće. Witherspoon ljubazan prema svojoj maloj, ludo zaljubljena u njega.

Reese Witherspoon je rodila

Preporučena literatura:

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Evelyn rodila Down BledansEvelyn rodila Down Bledans
Shakira je trudnaShakira je trudna
Zhanna Friske rodilaZhanna Friske rodila
Moje trudnoće i porođaja!Moje trudnoće i porođaja!
Jennifer Aniston je trudnaJennifer Aniston je trudna
Ruski "Miss Universe" Oksana Fedorova očekuju drugo dijeteRuski "Miss Universe" Oksana Fedorova očekuju drugo dijete
Upozorenje! Konkurencija!Upozorenje! Konkurencija!
Gosha Kutsenko postao otac po drugi putGosha Kutsenko postao otac po drugi put
Anna snatkina trudna?Anna snatkina trudna?
Yana Rudkovsky BoreYana Rudkovsky Bore
» » » Reese Witherspoon je rodila

© 2011—2022 GurusBaby.com