GurusBaby.com

Gosha Kutsenko postao otac po drugi put

tata Gosha 1

Konačno, Gosha Kutsenko, kao i njegov junak trilogije "Ljubav-mrkva" može osjetiti što znači biti otac dvoje Kinder. Mystic na ništa, samo sjajan u svakom smislu te glumac ponovo postati tata!

Kino - nije život, ali

Dvoje djece sličnost filmski lik i završava: realnost je drugačije. Prvo, javnost nema favorita kćer i sina, i-girly ljepote. Drugo, razlika u odnosu na sestre u dobi od prisutnih relevantnosti. Cinematic nasljednici su bili gotovo istih godina iu životu prvorođeno, Pauline starije novorođenče Eugene - tzv pločice - osamnaest godina. Treće, u komediji potomstvo rođena sa ženom (igrao supruzhnitsu očaravajuće Christina Aguilera), u stvarnosti kćer Kutsenko iz različitih majki. I samo jedan od roditelja je postao pravni žena.

Video: Nećete verovati! Tajna vjenčanja Gosha Kutsenko, baskijski daje skupe poklone stranom ženom Taisiya sječe

tata Gosha 3

okvir iz filma "Ljubav-mrkva"

Brak - delikatna stvar

Do atribute braka - prsten "te sada izgovara ..." pečat u pasoš - Kutsenko sazrio samo 45 godina. Prije toga, on je živio bez slikanja sa zloglasnim Poroshina Marije, koja je rodila glumca kćerka Pauline. Iako žalosti ventilatora koji nije rastao zajedno sa Masha Gosha - par je ne samo lijepa, nego i supertalantlivaya Pokazalo se, međutim, više nego što je drugačije programiran.

Video: Koncert Gosha Kutsenko i grupe "CC" u Domu Muzika ..

Bože, tata 4

Maria Poroshina sa Gosha Kutsenko - u životu i na filmu

Tata, iako zauzet s radom i novom porodicom, u obrazovanju i na sudbinu najstariji devojčica sudjeluje naiaktivneyshee: sveta joj je pokazao na za uzimanje festivalima, govori o životu. Rezultat - ona je izabrala put glumca i sada razvija mudrost struke. Sretno joj želju, u prisustvu talenta prenose od roditelja zvijezda, i ne sumnjam.

tata Gosha 2

roditelji nisu zajedno, ali kao kćerka odinkovye snažno

Video: Na "Kinotavr 2016" gledao film Gosha Kutsenko "doktor"

Prešli život stazama, putevima glumac Irina Skrinichenko, au 2012. je došao do matičara. Slušajući Mendelssohn marš prema Kutsenko, budućnost žena nije potaknuti, on je shvatio - to je put. Plus nacrtao dvostruki jubilej - 45. godišnjicu Gosha i 10 godina zajedničkog života. Ono što nije razlog za prekvalifikaciju neženja u "zhenatiki"?

Glavna stvar - srce u blizini

Vijest uhvaćen Kutsenko na sceni teatra Kazanj tokom transformacije u Sherkhan. Bože odmah dijeli radost sa publikom, suzenje zapanjujući aplauzom. Naravno, on je htio da bude sa Irina u tako ključnom trenutku! Ali cast dug nije dozvoljeno da izbjegnu socijalno smislene festival za decu "Perje", a Jack ostavio stomak svoje majke neposredno prije predviđenog medicinski termin. Iako nije prisustvovao prvi krik tata Gosha, glavna stvar - dugo očekivani chadushko voli!

tata Gosha 5

posljednjih dana mumija i tata

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Adventure zhirafkiAdventure zhirafki
Christina Aguilera rodila kćerChristina Aguilera rodila kćer
Bundeva hoda po vrtuBundeva hoda po vrtu
Adventure gippopo bebaAdventure gippopo beba
Top 5 najviše starosti Hollywood očeviTop 5 najviše starosti Hollywood očevi
Morozik mrazaMorozik mraza
Šta Daj tata na vjenčanje?Šta Daj tata na vjenčanje?
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
Jesen valcerJesen valcer
Christina Aguilera drugi čeka beybikaChristina Aguilera drugi čeka beybika
» » » Gosha Kutsenko postao otac po drugi put

© 2011—2022 GurusBaby.com