GurusBaby.com

Zhanna Friske rodila

Poznata glumica, ruski pop pjevač - Zhanna Friske prvi osjetio radost majčinstva. April 7, 2013 u 22 sati po moskovskom vremenu Zhanna Friske rodila sin, njegova težina je bila skoro 4 kg, i pozvao ga je Platon. Rođenje je prošao bez komplikacija, beba i majka su dobro, prihvati čestitke zvezde ruskog šou biznisa. Zhanna Friske rodila sina u jednoj od privatnih klinika u Majamiju.

Video: Zhanna Friske rodila prvo dijete

Zhanna Friske rodila

Zhanna Friske rodila

Potvrda ove radosne vijesti možemo pročitati na službenoj web stranici pjevačice. Ona kaže da je "u životu poznati ruski pjevač Zhanna Friske je bio sretan događaj. Rođeni svog prvorođenog, koji je i njen ljubavnik Dmitry Shepelev je dao ime Platona. Rođenje je prošao bez komplikacija, "- opisao u poruci.

Jean Friske rodila sina

Mama i beba se osećaju dobro. U blizini Jeanne u Majamiju je bebin otac - Dmitry Shepelev, kao i roditelji pjevačice, njena sestra Natalija. Rođaci stigao u Miami neposredno prije isporuke.

Zhanna Friske rodila

Na fotografijama prste Plato - sin koga Zhanna Friske rodila April 7, 2013.

Nakon pražnjenja, Zhanna Friske i otac djeteta - Dmitry Shepelev će ići u stan, koji su uklonjeni prije isporuke na South Beach. To je već opremljen sa bebom, tu je krevetić, igračke, kolica. Ali da posjeti Moskvi Zhanna Friske planira u kolovozu.

Jean Friske rodila - čestitke

Nismo mogli zanemariti takav značajan događaj, i njene kolege na sceni i show business. Pisati o tome u mikrodnevnika, posebno na kolege Twitter na sceni i show business. TV voditelj Anfisa Čehova (@achekhova) je napisao da je čestita Joan sa najljepšim događaj u njenom životu. Neka sin raste zdrav!.

Video: Ekskluzivna 32-godišnji pravnik tvrdi da mu je Zhanna Friske rodila

Zhanna Friske rodila

Poznati pjevač Karina Cox (&rlm- @ karakoks) napisao je na svom Twitter profilu da je čestita Jeanne Friske! Platon želi da njen mali sin sretan život, ljubav, radost! Hretan rođendan! bog blagoslovio

Zhanna Friske rodila

Olga Orlova, mlada majka kolega "briljantnu" grupe napisao je u svom blogu da Zhanna Friske rodila sina. Ono što ju je čestita i bilo mi je drago svim srcem! Ura!

Video: Zhanna Friske rodila sina Plato

Podsjetimo da je glasina da Zhanna Friske je trudna, Ona se pojavila u kasno ljeto 2012. godine, ali je pjevač negirao glasine. Mreža je postrojili fotografije zvijezda, koje su nastale tokom snimanja Nove godine "Blue Fire". Okvir Dzhigan izdao zajedničku fotografiju, što jasno pokazuje da Zhanna Friske trudna. On je napisao da mu je drago što je Joan!

Mi smo, pak, Zhanna Friske čestitke na rođenju djeteta dugo očekivane, ali ne i planirano. Ona je tako dugo sanjao o tome da postane majka, sve dok odlaganje ovom trenutku, već sam se plašio da nikada neće doći. Dobro je da u životu Jeanne Friske pojavio tako divan čovjek kao Dmitrija Shepelev, koji je stekao povjerenje i ljubav prema Jeanne, i pomogao joj odlučiti o takvom očajnički korak i shvatiti, činilo nemogućim san - da postane majka, da imam bebu. Želimo da je dječak bio zdrav, on nije bio grčevi u trbuhu, da se razvio brzo pogodio njihove uspjehe mama i tata, manje plače! Sreća da ih i bujne vjenčanje!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Vaenga rodila sinaVaenga rodila sina
Evelyn rodila Down BledansEvelyn rodila Down Bledans
Christina Aguilera rodila kćerChristina Aguilera rodila kćer
Shakira je trudnaShakira je trudna
Trudnoća nakon 35 godinaTrudnoća nakon 35 godina
Mary rodila trojke BoltnevaMary rodila trojke Boltneva
Kako je lepa da čestita svom sinuKako je lepa da čestita svom sinu
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
Mlada zvezda MamaMlada zvezda Mama
Yana Rudkovsky BoreYana Rudkovsky Bore
» » » Zhanna Friske rodila

© 2011—2022 GurusBaby.com