GurusBaby.com

Angelina Jolie je trudna. Porodica Jolie-Pitt očekuje 7. dijete

angelina-jolie

U velikoj porodici holivudske zvijezde par Angelina Jolie-Pitt očekuje da će dodatak. Prema nepotvrđenim informacijama, supruga, 37-godišnja Angelina je oko četiri mjeseca trudna, čeka svog sina. Zajedno sa usvojene dece, to će biti njihov sedmi dijete i četvrti dječak.

Angelina Jolie - vulkan energije i ljubavi

Glumica, scenarista, režiser, model i javna ličnost - Angelina Jolie Ona ima izuzetne ljepote, zapanjujući karizmu i neiscrpnu energiju, čini pritisnite da pomno prate njenu karijeru i privatni život. To je ne samo u centru pažnje vodećih tabloida, ne samo Americi, ali i širom svijeta. Razgovor je bio da: prijemni tri nagrade "Zlatni globus", dva - Sjedinjene Države Actors Guild i "Oskara". Brojne premijere s njom učešće i proizvodnju, aktivne u dobrotvorne svrhe i počasni dobre volje UN ambasador statusa. A u isto vrijeme - tri braka i šestero djece, od kojih su tri su uvezeni iz najsiromašnijih zemalja, i usvojena ona i njen sadašnji muž - glumac Brad Pitt.

Video: Brad Pitt i Angelina Jolie se razveli

Suprug Angeline Jolie

Prva supruga, 20-godišnja Angelina Jolie postala britanski glumac Jonny Lee Miller. Oni su puni burne strasti romantiku proizašao iz zajedničkog istraživanja "Hakeri" i film nakon što je brak trajao samo godinu dana. Mladi lako slomio i bili su u stanju da održe prijateljski odnos, nazivajući njihov brak osip čin. Službene razvod je izdata samo tri godine kasnije.

Nekoliko mjeseci kasnije Angelina Jolie ponovo udata za svog partnera na snimanju filma "Pushing Tin" glumac Billy Bob Thornton. Njihova tri godine braka emocionalne napetosti i javno izražavanje međusobne ljubavi nisu samo šokirao navijače. Press pokriven supružnici proveo ritual razmjenu krvi, tetoviranja sa deklaracijama u besmrtnu odanost partnera. Ali takva burne veze prirodno je dovelo do emocionalne iscrpljenosti i razvod. Glumica čak započela romansu sa Japankom Jenny Shimizu i neko vrijeme podstaklo interes u trenutno kontroverznih izjava o njegovoj biseksualnosti.

Angelina Jolie s Bradom Pittom, to će biti 7. dijete

Angelina Jolie s Bradom Pittom, to će biti 7. dijete

Video: Mila Kunis i Ashton Kutcher čekaju blizance

Treći je odabran Angeline Jolie, koji je na vrhuncu slave holivudski glumac Brad Pitt. Iako je njihov odnos se pričvršćuje dok je radio na filmu "Gospodin i gospođa Smith", sličnosti sa prethodnim brak završio. Ljubavnici pažljivo krili svoju vezu od prijatelja i paparazzi tokom Pitt razvoda od prve supruge, glumica Jennifer Aniston, a mnogi mjeseci kasnije. Samo Angelina Jolie trudnoće natjerao da potvrdi glasine o romansu sa Brad Pitt i činjenica njegovog očinstva. Više ljubavi par iznenadili svoje navijače očekivati ​​još jedan brzoplete vjenčanje, činjenica da su službeni angažman došlo tek nakon što su živjeli zajedno već sedam godina, rođen i usvojeno je 6 djece.

Djeca Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina i Brad sa svojim prvim hraniteljske djeca: sin Maddox Shivani i njena kćerka Zahara Marley

Angelina i Brad sa svojim prvim hraniteljske djeca: sin Maddox Shivani i njena kćerka Zahara Marley

Prva-godišnji dječak, Rath Vibola, Angelina doveo u SAD iz sirotišta u Kambodži 2001. godine, dok je još u braku sa Thornton. Postala je jedini čuvar djeteta, nazivajući ga Maddox Shivani. Kćerka Zahara Marley glumica spašena od gladi na sastanku u Etiopiji 2005. godine. U januaru 2006. godine, trudna Angelina Jolie Brad Pitt i dozvoljeno da usvoji ove djece, bez obzira na činjenicu da je brak odnos između muža i žene još nisu formaliziran.

Kćer Shiloh Nouvel rođena je maja 2006. godine u Namibiji carskim rezom. Happy roditelji pažljivo skriveni do tada činjenica trudnoće i trudnica iz paparazzi kamera, sproveo fotografisanje sa bebom i prodao je rezultiralo slike u nevjerojatan cijeni - 10 miliona, od kojih je većina su prebačeni na račune supružnika dobrotvorne svrhe.

Porodica Jolie-Pitt u potpunosti

Porodica Jolie-Pitt u potpunosti

Nakon 10 mjeseci, par Jolie-Pitt usvojiti još dječak tri godine - siroče Pax Thien iz Vijetnama. Godinu dana kasnije, Angelina Jolie u Francuskoj, u Nici, rodila je blizance - Knox Leon i Vivienne Marcheline. lavovski ogromnog honorara za pravo da objavi slike novorođenčadi i sretna porodica je također dao u dobrotvorne svrhe.

Angelina Jolie Trudnoća

Planovi da rodi još jedno dijete glumac nagovestio par u ljeto 2012. godine. To je vjerojatno zato, bez obzira na primamljiv trovanja trudna Angelina Jolie izgleda apsolutno sretan i atraktivnije. I da moramo da je i malo po zdravlje i srecu. Radujemo se očekivati ​​dobre vijesti.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Kako podići djecu. Da dopre do svog sinaKako podići djecu. Da dopre do svog sina
Budući papaBudući papa
16 Godina Odjeća16 Godina Odjeća
Ime kiraIme kira
Penelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope CruzPenelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope Cruz
Dijete povrijediti sebe - šta da radim?Dijete povrijediti sebe - šta da radim?
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
Moderni ruski i strana imena za djevojčiceModerni ruski i strana imena za djevojčice
Imena za djevojčiceImena za djevojčice
Podizanje djece u velikoj porodici: prednosti i manePodizanje djece u velikoj porodici: prednosti i mane
» » » Angelina Jolie je trudna. Porodica Jolie-Pitt očekuje 7. dijete

© 2011—2022 GurusBaby.com