GurusBaby.com

Zhanna Friske je trudna. Prve fotografije trudna Jeanne Friske

zhanna-friske-2

Još jedna zvijezda ruskog show business priprema da postane majka. zhanna Friske, pop pjevačica, glumica i TV voditelj, koji su mediji u više navrata počasni status kao seks simbol, život 38-godišnje odlučio radikalno promijeniti svoje živote, rađajući dugo očekivanog prvog djeteta.

Zhanna Friske je trudna!

Prvi prijedlog mogućeg zanimljiv položaj Joan rođeni nakon što je iznenada najavio odbijanje da sprovede reality show "Odmor u Meksiku" i smanjenja gafik koncert. Ali sve ostalo ljeta navijači i novinari bili su prisiljeni da pogodim, jer je pjevač čuvanoj njihova tajna. Postalo je manje široko pokriveni od strane medija da prisustvuju stranke, ne dozvoljavaju intervju postavljati pitanja o njegovom privatnom životu.

Video: Top fotografija Zhanna Friske

Pretpostavke o trudnoći Friske potvrdio samo do sredine jeseni, kada velike haljine i tunike smanjiti slobodno se više ne skrivaju zaobljeni trbuščić. Prvi zanimljiv položaj pjevač omaklo novinarima Dmitry Malikov od nje jako razljutilo. U novembru, tokom proslave rođenja Anna Sedakova Jeanne pojavio pred gostima i novi izgled: malo punija, sa vrlo lagana šminka i bukvalno sija iznutra nezemaljska radost. Sa onda isto ona prestala da sakrije zanimljiv položaj i počeo nositi odjeću koju naglašavaju trudna trbuh.

Prve fotografije trudna Jeanne Friske

Prve fotografije trudna Jeanne Friske

Zhanna Friske je trudna, a ko je sretan otac?

Još jedan intrige u vezi sa trudnoćom Friske - diskusija o kandidaturi oca djeteta. Stavili su naprijed raznih pretpostavki, uključujući i mogućnost rada veštačke oplodnje. Ovdje je pjevačica sa zavidnom upornošću ne želi da otkrije tajnu. Ali ako je čovjek od krvi i ne cijevi, tu je, njegova vihor romansu sa 29-godišnjak vodeću televizijske emisije "svojinu Republike" Dmitry Shepelev Ostavlja male šanse na ostale kandidate. Par nerazdvojni već više od pola godine: u ljeto, Dmitry odletio u Meksiko da puca, a onda su obojica odmor u Italiji i Tajlandu.

Dmitry Shepelev voditelj zove najvjerojatnije otac nerođenog djeteta Janna Friske

Dmitry Shepelev voditelj zove najvjerojatnije otac nerođenog djeteta Janna Friske

Početkom zime pjevačica i njen dečko upoznali na Jeanne vili u Miami, gdje je, ponovo prema nepotvrđenim glasinama zvezdu par, oni će da se uda. Datum navodnog braka obavijen gustom oreol misterije. Ali to je samo goriva interes navijača i prisiljava mnoge da iznese hrabar prijedloge. U početku, svi čekali 12.12.2012 godine, a onda - u medijima objavio je kraj svijeta. Čak i rodbina i bliski prijatelji ne mogu da podignu veo misterije. Jedno je sigurno - Jeanne predstavio Dmitry njegovi roditelji kao buduća supruga.

Dmitry Shepelev i Jeanne Friske novinara u posljednjih nekoliko godina često može vidjeti zajedno, što je bio uzrok glasina

Dmitry Shepelev i Jeanne Friske novinara u posljednjih nekoliko godina često može vidjeti zajedno, što je bio uzrok glasina

Kada će Zhanna Friske biti majka

Vjeran svojim principima, pjevač čuvanoj od znatiželjnih informacije o datumu očekivanog porođaja. No, ovdje se pažljivo prati odvijanje događaja navijače da predvidi mnogo lakše nego što je dan vjenčanja. Prema našim proračunima, čekanje je ne više od 8 nedelja! S obzirom da će ovo biti prvi rođenja, doktori imaju tendenciju da vjeruju da je potrebno za obavljanje carskog reza.

Video: Najnovija Clip Janna Friske

Gdje će nositi Zhanna Friske

Imajući dom u Majamiju i putovanje na pjevač u novembru, omogućava da se na pretpostavci da se planira roditi u jednom od prestižnih lokalnim klinikama. Ali Joan se nije izjasnio o ovom pitanju, a moguće je da će ponovo iznenaditi svakoga. Za sada, vratila se u Rusiji, gdje je glumio u Novu godinu "Blue Fire", pohađa humanitarne akcije, i nastavlja da nastupa na privatnim zabavama.

Za razliku od mnogih zvezde šou biznisa, koji je direktno učestvovao u baby-boom, Zhanna Friske nakon rođenja planira napustiti pozornicu i TV voditelj karijeru uroniti u divna majka brine o svojoj bebi. Želimo joj i malo po zdravlje i veliko bogatstvo.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Mockingjay: igra prije revolucijeMockingjay: igra prije revolucije
Večernje haljine za Novu godinu za trudniceVečernje haljine za Novu godinu za trudnice
Najprecizniji test za trudnoćuNajprecizniji test za trudnoću
Shakira je trudnaShakira je trudna
Zhanna Friske rodilaZhanna Friske rodila
Trudnoća nakon 35 godinaTrudnoća nakon 35 godina
Olga Buzova trudna?Olga Buzova trudna?
Penelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope CruzPenelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope Cruz
Trudna Star 2016Trudna Star 2016
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
» » » Zhanna Friske je trudna. Prve fotografije trudna Jeanne Friske

© 2011—2022 GurusBaby.com