GurusBaby.com

Penelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope Cruz

Video: Mini-film Penelope Cruz za Agent Provocateur u 2014. godini

u manekenske karijere Penelope Cruz imaju istraživanje velikih razmjera i fotografija gole

sparan Španac Penelope Cruz Sanchez i njen suprug, glumac Javier Bardem Očekuje se, pored porodice. 38-godišnja glumica i model je tri mjeseca trudna.

Penelope Cruz je priznat kao jedan od najljepših i seksi žene svijeta.

Kako je sve počelo

u manekenske karijere Penelope Cruz imaju istraživanje velikih razmjera i fotografija gole

u manekenske karijere Penelope Cruz imaju istraživanje velikih razmjera i fotografija gole

Penelope Cruz - prva španjolska glumica koja je dobila priznanje Američke akademije i dobio "Oskara". Ali dok se ne pojavi zvezdu na čuvenom Hollywood Walk of Fame je 10 godina teškog rada, uspjeha i otvoreno neuspjeh. Samo posvećenost, neumorni energije i neiscrpnog optimizma dozvoljeno Penelope nije odustao i do Stellar visine ne samo u svojoj glumačkoj karijeri, ali i kao model.

Kao dijete, Penelope, i bio je sklon balet za 13 godina da studira ples u Nacionalnom konzervatoriju Španjolski u New Yorku. Prvo glumačko iskustvo je pogođen u video pop grupe, kada je djevojka imala samo 15 godina. I 2 godine kasnije debitovala je kao glumica. Za 10 godina, Cruz je učestvovao u stvaranju više od 50 dugometražnih filmova.

U ovom trenutku, Oskarovka u banci nominiran za ALMA nagradu, Evropske filmske akademije, Zlatni globus, David Donatello nagradu da i Goya.

Foto: Penelope model
Opis: Modeliranje karijeru Penelope Cruz ima istraživanje velikih razmjera i fotografija gole

Video: najbolje fotografije Penelope Cruz u bikiniju

Modeliranje karijeru Penelope Cruz

Penelope Cruz spada u kategoriju žena čija ljepota s godinama postaje svjetlija i privlačenje. Dokaz za to je dugoročna saradnja sa kozmetičkih i modnih kuća L'Or al, Mango, Loewe, dizajnerskim Ralph Lauren, pucanje u Hollywoodu, i Vogue časopisa.

Video: Top Fotografije Penelope Cruz u bikiniju

Osobni život Penelope Cruz

Supružnici se često pojavljuju na sekularne stranke i izgledaju potpuno sretan par

Penelope i Javier: Supružnici se često pojavljuju na sekularne stranke i izgledaju potpuno sretan par

Želja da se postigne profesionalne visine i napraviti karijeru već dugo vremena nije dozvolio glumica organizirati njegov privatni život. Prvi ozbiljan roman, koji je trajao više od 3 godine, uslijedile između Penelope i Tom Cruise 2001. godine, kada su glumio zajedno u filmu "Vanilla Sky". Drugi izabran godinu dana nakon raskida sa Cruise kao glumac Matthew McConaughey, odnosa koji je trajao više od godinu dana. Umor i frustracije iz burne romanse su emocionalni Penelope počine impulsivni djela: ona je tužio novinara za širenje informacija o svom privatnom životu, i najavila da će usvojiti nekoliko siročadi.

Sve se promijenilo 2007. godine, kada joj je sudbina dovela do glumca Javier Bardem. Roman, koji je trajao 3 godine, ojačao uvjerenje Penelope Javier - čovjek njenog života, svoju srodnu dušu. U julu 2010. godine, par je legalizirana njihov odnos.

baby Penelope

Prvorođeni Penelope i Javier

Prvorođeni Penelope i Javier

Prvorođeni Penelope Cruz i Javier Bardem je rođen 25. januar, 2011, kada je glumica bila je 36 godina. Dječak po imenu Lav Enkinas Bardem. To je simbolički da na dan njegovog sina rođenja otac je bio nominovan za "Oskara" za najbolju mušku ulogu. Ali, prema nekoliko zvijezda, beba je počela da oba roditelja najbolju nagradu.

Nakon rođenja prvorođeni mediji u više navrata nagađali o sljedećoj trudnoći Penelope Cruz, ali informacija nije potvrđena. U ovom trenutku zadovoljio sebe Bardem sretni da dijele sa svojim prijateljima i prima čestitke od njih. To se još ne zna ko će se roditi - dečko ili djevojka. Ali otac i majka nije krio činjenicu da je očekivanje od rođenja bebe donosi i osjećaj velike sreće.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Maria Shukshin u bliskoj budućnosti će postati bakaMaria Shukshin u bliskoj budućnosti će postati baka
Mary rodila trojke BoltnevaMary rodila trojke Boltneva
Top 5 najviše starosti Hollywood očeviTop 5 najviše starosti Hollywood očevi
Ferber Metoda: Prema psiholozimaFerber Metoda: Prema psiholozima
Star mame dokazati trudnoće i porođaja - nije smetnja prekrasna figura!Star mame dokazati trudnoće i porođaja - nije smetnja prekrasna figura!
Trudna Star 2016Trudna Star 2016
U porodici glumaca i Chadova Ditkovskite prvo dijete je rođenU porodici glumaca i Chadova Ditkovskite prvo dijete je rođen
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
Zhanna Friske je trudnaZhanna Friske je trudna
Christina Aguilera drugi čeka beybikaChristina Aguilera drugi čeka beybika
» » » Penelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope Cruz

© 2011—2022 GurusBaby.com