GurusBaby.com

Mockingjay: igra prije revolucije

Video: blizu redovima - The Hunger Games: Mockingjay. dio 2

Mockingjay: igra prije revolucijeIdeja o reality show, u kojem za gubitak će morati da plati svoje živote, su u više navrata tukao pisaca i pisaca, ali romanu Susan Collins i snimljen na osnovu film nije postao pravi svijet senzacija. Milioni gledalaca bez daha, prati avanture Katniss nefleksibilne i njen dečko Pete, a sada je vrijeme drugi dio hvaljene trilogije, ni manje ni više zanimljiv i uzbudljiv od prethodnih.

Video: Trailer za "rame uz rame". The Hunger Games: Mockingjay. dio 2

Što će se dogoditi u jednom od najiščekivanijih slika u 2015. godini? Krvavi "The Hunger Games" u broju 75 su ostavili svoj trag ne samo za likove, ali i za cijelu zemlju. On je izbio popularna pobuna velikih razmjera, a pobunjenici su protestovali protiv brutalne diktature, pripremite odlučujući udarac u Capitol. Simbol borbe, u skladu sa planiranim od strane ideologa, trebalo bi da bude sama Katniss, odnosno "logo" - Šojka rugalica. Ali devojka više zabrinut zbog činjenice da je njena porodica kuće je potpuno uništen, a Pete i dalje u zatočeništvu u jazbini od neprijatelja. Kroz koji test će morati proći Katniss da oslobodi svoju voljenu od kandži Kapitola, i da čekaju neustrašivog revolucionara na opasan put do slobode? Ovo možete saznati u filmu "The Hunger Games: Mockingjay. I dio »na https://ivi.ru/watch/112362/description.

Glavna razlika od oko Katniss Everdeen i njeni prijatelji prethodna dva filma je da ne postoji gotovo ne spominje samih igara. Ali to ne znači da je slika bila manje emotivan i intenzivan - upravo suprotno, kao autori se bave pitanjima koja izlaze iz okvira uobičajenih holivudski blockbuster. U stvari koje se dešavaju revolucije? I ima dovoljno Katniss volje da nose takav težak teret - da bude simbol borbe i inspiracija za stotine hiljada ljudi? Uostalom, čak i predsjednik okruga 13, sedokosog Coin, koji je maestralno glumi Julianne Moore, sumnja hrabrosti i jake volje osobine djevojka. Usput, nagovorio da svoju djecu da igraju glumica ulogu Coin su pravi navijači "The Hunger Games".

Video: Revolution zabrinutost svi - The Hunger Games: Mockingjay. dio 2

U principu, i glume, kao i obrtima parcele, a istraživanje velikih razmjera je stvarno vredi da ih uživaju u potpunosti - sve više u bliskoj budućnosti čekamo završni dio filma adaptacije, što se dešava odlučujuću bitku za Kapitol u. U međuvremenu, budite sigurni da gledati početak priče o tome kako će se obična djevojka iz siromašne oblasti biti pretvoren u modernu Joan of Arc.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Avanture VakulaAvanture Vakula
Igre za dječakeIgre za dječake
Nova kolekcija torbi u 2015. godiniNova kolekcija torbi u 2015. godini
Vaše dijete ili stidljiv vođa?Vaše dijete ili stidljiv vođa?
Avanture u Emerald City. srebrne cipeleAvanture u Emerald City. srebrne cipele
Dijete koristi u 2015. godiniDijete koristi u 2015. godini
Igre za 17 godinaIgre za 17 godina
Fiat 2015Fiat 2015
Igre za djevojčiceIgre za djevojčice
Najbolji crtani filmovi, crtani filmovi za dječake od 8 godinaNajbolji crtani filmovi, crtani filmovi za dječake od 8 godina
» » » Mockingjay: igra prije revolucije

© 2011—2022 GurusBaby.com