GurusBaby.com

Olga Buzova trudna?

Video: Olga Buzova trudna?

Na "Dom-2" stalno trudna član. Tokom godina postojanja projekta za predstavu je rođen nekoliko dječaka. odmah čekaju na svoj prvi rođen 26 godina star projekta Evgeny Feofilaktova.

Jevgenija - društven osoba, voli da razgovara učesnike da dijele zanimljive priče iz života projekta. Nedavno Eugene je priznao da je u "House-2" je još jedan učesnik, koji očekuje bebu, a njeno ime je Olga.

U početku smo svi mislili na Gazhienko, koji je bio u bolnici. Međutim, suprug Olge trudnoće njegove supruge odbijen, supruga je došao u kliniku zbog problema sa bubrezima. Nakon toga, pritisnite okrenuo svoju pažnju na vodećim reality show Olga Buzova. Prije samo nekoliko mjeseci se udala za Dmitrija Tarasov svima rekao da sanja o svom djetetu, biti sigurni u dječaka. Međutim, s obzirom na zaista mistična atmosfera projekta, Olga bi moglo imati dječaka, kao "Kuća-2" se rađaju samo dječaka.

Video: Olga Buzova - Ja sam trudna !!

Olga Buzova trudna

Glasine trudnoće Olga Buzov potvrđuje i činjenica da je prije nekoliko mjeseci, Olga je ispitan u perinatalnom centru. Administrator perinatalne centar je rekao da Olga - stalna kliniku klijenta. Zadnji put Olga došao u perinatalne centar, kako bi cijeli kompleks analize potrebne za uspješno začeće djeteta. No abnormalnosti u TV ekranima Star nije pronađeno.

Olga Buzova trudna?

Olga i Dmitry Buzova o predstojećim rođenje djeteta nam ne govori ništa. Olga - mediji Lavica, ona ne želi nepotrebne rasprave, uroka u takvom ključnom trenutku. Ako Olga Buzova trudna, to je kratkoročno trudnoće, u prvom trimestre.Stroynaya figura plavuša dokaz još nije dao Olga je još uvijek u obliku trbuha nije.

Video: Olga Buzova naziva "moj" je već drugi muškarac. Peticija je odbijen!

Olga Buzova trudna

Vjenčanje Olga Buzov i fudbaler Dmitrija Tarasov je 26 Jun 2012. Nakon što je registriran brak, mladu u bijeloj haljini sa dugom voz izašao iz pisarnice i prijavio da je odlučio promijeniti ime sada u pasošu hoće Tarasova. Samo bliski prijatelji prisustvovali ceremoniji vjenčanja. Nakon službenog dijela bila gotova, gosti su otišli na brod, gdje gosti čekaju raskošnim zabavama. Olga i Dmitry posebno stvorio hype oko ceremonije, kao ugovoreni za ekskluzivni foto snimanje sa jednom od proslave u Moskvi časopisima. Ovaj časopis je platio mladenci banket.

Brod 70 ljudi su pozvani - obiteljska Agibalova, Feofilaktova Elena Bushina Ksenia Borodina. Nakon vjenčanja, Tarasov morao otputovati na medeni mjesec. Međutim, njegov plan je propao. 1. jula Dmitry odletio u optužnici, on je uređen medeni mjesec vikenda. Umjesto kuće na moru, Olga i Dmitri Tarasov nalaze se u luksuzni hotel s pogledom na Kremlj. Tamo su proveli čitav vikend. U sobi Kat je posute laticama ruža, stajao vino, voće, atmosfera stvorena Dmitrija. Sve, kao i Olga htio - rekao je kasnije.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Christina Aguilera rodila kćerChristina Aguilera rodila kćer
Shakira je trudnaShakira je trudna
Jennifer Aniston je trudnaJennifer Aniston je trudna
Mary rodila trojke BoltnevaMary rodila trojke Boltneva
Kate Middleton je trudna?Kate Middleton je trudna?
Kohl je, Olya i ArhimedKohl je, Olya i Arhimed
Reese Witherspoon je rodilaReese Witherspoon je rodila
Anna snatkina trudna?Anna snatkina trudna?
Agata Mutsenietse trudnaAgata Mutsenietse trudna
Olga Kabo rodila sinaOlga Kabo rodila sina
» » » Olga Buzova trudna?

© 2011—2022 GurusBaby.com