GurusBaby.com

Umetnik Valery Yaremenko drugog sina

Video: Posjeta Christina Aguilera. Dok su sve kuće. Oslobađanje od 17/01/2016

mladi tata 1

Redovi dobi kući tate osoba pridružuje još jedna slavna predstavnik beau monde. Star pozorišne scene i kinoploschadok Valery Yaremenko u '52 znao radost očinstva po drugi put!

O dah, globus i djeca

Po prvi put se desilo čudo kada je čovjek već 46 godina, ali je glumac ne smatra ovaj propust. Naprotiv, to je sazrelo formirana pogođena, jednom riječju, potpuno spremna da postane svestan rađanje. Yaremenko priznaje da je koristio nešto napravio i traži samo za sebe, voljene osobe. Osim toga - za najskuplje. Ali u blizini, na žalost, imaju tendenciju da se udalji, da ode, da napusti njegovati memorije, i grooming, njeguju samo svoj ego - dosadno i neproduktivno. Kada je prvi rođen 2007. godine Kuzma, Valery je postao potpuno drugačiji stav prema svemu oko "... sada imam globus vrti jer sin disanje." Oh, slavno rekao!

Video: Na drugoj strani: dnevni boravak svjedoci zagrobnom životu

mladi otac 2

Stepic umjesto Stesha

U stvari, nekoliko su se nadali da će ovaj put će predstaviti roda kćer, čak i ime budućeg unaprijed pokupio mrvice - Stepanida. Ali virtuelni ptica je bila Dyuzhe nepodnošljiv, i svijetu pojavila prilično mali. Glava nije slomiti, referentni obrano ako Steshenki ne dogodi, ime ovde šta? To se zove novorođenče, kao što je predviđeno, samo malo mijenja kraj, - Stepan.

Viši Kuzma od prve sekunde da shvate važnost trenutka, bio je zapalio bratske ljubavi Stepashko, štaviše, to izgleda glupo minut ili dva, pokušavajući uzeti u naručje, da se odjenuti pelene. Sama po sebi - pod budnim okom svojih roditelja.

mladi otac 3

Razlici u godinama, a ako ne

Po savremenim standardima, sedamnaest godina - sitnica, ali nema nikakve razlike. Prvi put sreli protagonista "Tajne Palace Revolutions", "detektivi", "Povratak Battleship", "krtica" sa svojom budućom suprugom, mlada Ana, prije mnogo godina. Ništa ozbiljno - samo poznanik. Yaremenko je tada u braku. Usput, Ani postupak za razmjenu prstenja, čovjek održao je više nego jednom.

Video: Polina Gagarina u djetinjstvu, adolescenciji i sada

Re sudbina dovela nekoliko 2005. godine, a godinu dana kasnije je postao zvanični ljubavnici supružnika. Valery je priznao da je uhvatio Annie nije glamurozan sjaj i čudesna priča, iako je stvarno dobro, a dubina, integritet, inteligencija, otvorenost. Čovjek je shvatio da je samo u ovoj mladoj dami vidi potencijal mumija njihovih potomaka. I to učinio. U braku su više od petnaest godina, gotovo da ne svađaju i ne nameravam. Zato što se sreća da ih za dva, a sada na četiri, je dovoljno! I moramo strpljivo čekati posljednjih dana fotografija Stepan Valerevicha.

mladi otac 4

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Albina Dzhanabaeva dao Valery Meladze drugog sinaAlbina Dzhanabaeva dao Valery Meladze drugog sina
Christina Aguilera rodila kćerChristina Aguilera rodila kćer
Quick First rođenjaQuick First rođenja
Kao magijomKao magijom
DNK test očinstvaDNK test očinstva
Na poleđini stola. Izdanje 4Na poleđini stola. Izdanje 4
Keys to vrijemeKeys to vrijeme
Top 5 najviše starosti Hollywood očeviTop 5 najviše starosti Hollywood očevi
Penelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope CruzPenelope Cruz je trudna - trudna fotografije Penelope Cruz
Priča o komaraca KomarovichPriča o komaraca Komarovich
» » » Umetnik Valery Yaremenko drugog sina

© 2011—2022 GurusBaby.com