GurusBaby.com

Zanimljivosti o seksu sa osmehom

muškarac i žena

Jedan od najstarijih tema od interesa za čovječanstvo - urušava misterije seksualnih odnosa muškaraca i žena. Naučnici svih uzrasta i nacionalnosti se stalno gura u tom pogledu mnogi hipoteze, pokušavajući pronaći dokaze o njima. Ovdje je najdivnija od njih.

Sex - efikasno i bez problema lijek za glavobolju

Iznenađeni? Ispostavilo se da je tokom zadovoljstva ljubavi u ženskoj krvi raste dramatično razinu serotonina - biološki aktivnih supstanci koje poboljšavaju provodljivost nervnih vlakana i stvoriti dominantan zadovoljstvo. Kao rezultat glavobolju ako ne i potpuno ukloniti, onda se umanjilo do te mjere da su potrebna sredstva protiv bolova! To može biti korisno jednom zaboraviti ženski i pokušati da oprostite? I kao kompenzaciju za "pate" da traži od supruge da ostvari dugo njeguje erotski fantazije?

Video: Zanimljivosti o seksu

Prosječna par ima seks dva puta tjedno

Ne žurite da negira! Studija pitanja uključenih u kompaniji Durex, proizvodi kondome. A s obzirom da je jedan od najvećih u svijetu monopol, oni se može vjerovati, jer bi se greška u prvom redu ogleda u njihovim prihodima. Koga oni studiraju? U stvarnosti, takav par ne postoji - to je statistički model, koji je uključivao mladih i neumjerene, i više vole regularnost starijih ljubavnika. Ali, imamo priliku za usporedbu vlastite seksualne aktivnosti sa globalnim prosječna vrijednost. Pa? Ponosni?

Najaktivniji erogene zone su gležnja

Medicinske izdanje Dermatology, proizveden u Velikoj Britaniji, sprovodi eksperiment s volonterima: subjekti aktivno ohrabrio sve zamislive dijelovima tijela, koji je, iako nije zvao erogene. Rezultat je bio zapanjujući: i žene i muškarci steknu zadovoljstvo izgleda kao najviše seksualno, grebanje u člancima! Evo tajna tajlandsku masažu ... provjeriti?

Gojazni čovjek sposoban za duži seks nego mršava

Autori ove teorije, Turci su počeli, koji je, kao što znamo, ne pati od kompleksa inferiornosti zbog ljuljanja preko pantalona trbuščić. Na kraju krajeva, to je tako lako sakriti pod širokim remenom od hlača! Naučno objašnjenje rezultata eksperimenta su dobili svi iste Britanci nisu zadovoljni s jednostavnim pričama pojačane seksualnosti turskih stanovnika. Ispostavilo se da je veći BMI, što više čovjek tijelo nakuplja ženskih polnih hormona koji blokiraju djelovanje ljudi, i na taj način odlaže trenutak orgazma u realnom mačo čak 7 minuta! Dakle, prije nego žene sada suočava težak zadatak: da preuzme rizik i odabrati uživo kopiju Apollo, ili pronaći zajamčena udobnost u mekom zagrljaju malo roditi Zeus?

Muškarac sanja o hrani ne manje nego o seksu

Istina da je put do muškog srca preko stomaka, zar ne! Ostaje da vidimo koliko je puta potrebno je da se hrani (i ne samo) da legne na kauč zadovoljno, ne pokušavajući da ide u prodavnicu (lijevo). Opet naučnici zbunjuju nas, nudeći da studiraju samo u prosjeku statistički model muškarca i rezultat - do 15 puta dnevno. Naravno, u stvarnosti, ovo pravilo ima odstupanja u oba smjera ovisno o dobi, zapošljavanja i zdravstva. Ali u svakom slučaju to je još uvijek bolje od zajedničkog vic o svakih sedam sekundi. A ne smijemo zaboraviti o važnim funkcijama: hrana i seks među ljudima ne zamjenjuju jedni druge!

Oralni pomaže da se nosi sa jutarnje mučnine kod trudnica sa toksemije

Savjetujemo trudnice da se ne radi i da pročita objašnjenje teorije do kraja. Najčešći uzrok toksičnosti u prvoj polovini trudnoće imunološkog sukob organizma buduće majke i njenog pola vanzemaljac fetus. Sperme njenog supruga (otac djeteta) nakon što je oralni seks preuzima teret od supružnika imunog sistema. Dakle, kada se takve redovne jutarnje zadovoljstvima mučnina povlači.

Video: Činjenice o seksu

Sposobnost da se doživi orgazam - rezultat prirodne selekcije među ženama

Kao što znate, priroda ne čini ništa za ništa. Prema biolozi, orgazam nije samo za žene (žene) nije odbio udvaranje i želje muškaraca (muškarci), a ona je tražila da redovno mi je zadovoljstvo. U uvjetima stalne borbe za opstanak, to je možda jedan od najpouzdanijih načina da se napravi zadovoljan lavica ne skočiti odjednom, i opušteno da lažem spermu imao priliku da oploditi jaje. I jedan od muškaraca veće su šanse da ostavi iza sebe potomstvo? Tako je - onaj koji će napraviti maksimalno genijalnosti i biti u krevetu nježan i ljubazan zvijer.

Za procjenu dužine muškosti, potrebno je ispitati prste partnera

Neumorni naučnici su otkrili povezanost između nivoa utjecaja na fetus u razvoju muških spolnih hormona i vrijednost njegovih indeksa i domalog prsta. Jači njihove različite veličine, veća je dužina glavni organ ljubavi. I neko je definisao svoju normu? Naravno: donje granice normalnog smatra se da je 6 cm seksualno zrelih mužjaka, ali naučnici su otišle i korak dalje, nakon što je utvrđeno da je prosječna vrijednost za Ruse je 10 cm, tako da se možete opustiti i na ruke da se ne zuri ...

Četvrtina muškaraca starijih od 65 godina u ljubavi radosti hedžinga Viagra

Pa šta! Neobično, moguće je da se otarasi erektilne disfunkcije, u takvim poodmakloj dobi za primanje zadovoljstvo, i dati ga na svog partnera. I, prema mnogim ispitanika, seks, kao dobro vino, s godinama postaje dubinu i još atraktivnijim.

Video: Činjenice o seksu - kinky seksa # 2

U 19. stoljeću, žene su tretirane sa vibratorom

Takve informacije se predstavlja posjetiteljima osoblje u New Yorku Muzej seksa. Uspeli su da se utvrdi da orgazam vrše sila doktora, naoružani ovo čudo seksualne industrije, da suzbije histeriju napad pacijenta. Pa, to nije sjajno? Mi ne sanjamo, mi smo sada na liječenju depresije bez lijekova?

Pa, uspjeli smo vas iznenaditi? Može se raspravljati sa autorima ovih originalnih teorija. Ali protivnicima, naučnici su pronašli jake argumente u sporu mora prvo pokušati sve o praksi ...

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Analni seks u trudnoćiAnalni seks u trudnoći
Tradicije porodičnog života, koje je potrebno razbitiTradicije porodičnog života, koje je potrebno razbiti
Neveran njen muž: šta da radim?Neveran njen muž: šta da radim?
Vitamini za trudniceVitamini za trudnice
Seks u kasnoj trudnoćiSeks u kasnoj trudnoći
Seks na 27 tjedna trudnoćeSeks na 27 tjedna trudnoće
Seks u trudnoćiSeks u trudnoći
Koliko često bi trebalo da imate seks za uspješnu koncepciju?Koliko često bi trebalo da imate seks za uspješnu koncepciju?
Seks u ranoj trudnoćiSeks u ranoj trudnoći
Život bez seksaŽivot bez seksa
» » » Zanimljivosti o seksu sa osmehom

© 2011—2022 GurusBaby.com