GurusBaby.com

Top 8 najboljih trenutaka za uzbudljive seks

vrijeme za seks

Misliš da vođenja ljubavi na rasporedu ne zadovoljava? Ti si u pravu! Svaki dan, tjedan, mjesec, godinu, pora postoje određene periode, jednostavno savršen za seks. Nemojte ih propustiti, a garantovano uzajamno uživanje.

Kada je seks divan: 8 najboljih trenutaka

Izbor optimalnog vremena je važno ne samo za uspješno zapošljavanje ili ludi šoping u prodaji. Čak iu tako važnoj stvari kao koncepcija željenog djeteta, važno je da se "" u intervalu od 11 do 21 dan menstrualnog ciklusa.

Za maksimalno zadovoljstvo od seksa dolazi do izražaja ako:

1. Da li želite ukusan orgazam, mentalno pomicanje kroz njegove varijante

Lori Watson, seksualni terapeut iz Sjeverne Karoline, kaže da je želja za seks povećava protok krvi u uterus i klitoris, što ih čini više osjetljiv i razdražljivi. Razmišljanja o orgazmu nevjerojatno povećati razinu zadovoljstva hormona, koji u trenutku intimnosti osigurava snažan emocionalni eksplozije. Čak i ako se ujutro ustanete "na krivu nogu", prisiliti sebe da ne gunđaju i samo sanjati o orgazmu, a uskoro vaše raspoloženje će se poboljšati. I nakon posla ...

2. u žurbi

Pokraj duge Božić vikend? Djecu ostavio za vikend da njena baka ili zdravlje kamp za praznike? Luksuzna priliku da ležerno seks koji traje, traje ... Terrent Watts, psihoterapeut iz Velike Britanije, specijalizirana za pomoć pri psihoseksualni problemima, uvjeren da je to sporo nakupljanje para aktivnosti je ključni uvjet za obavezno orgazam. I moramo početi na partnerstvo i prije spavanja: rano ujutro da flertuje sa svakim drugim, šapuće u uho, rastvoriti jedni drugima u oči, držeći dug kontakt očima, "opeći" čestim prolazu dodir. A sada se gubi plima i pražnjenja ...

Video: Top 10 Saw zamke

3. Da li je u redu da se stvari ujutro budilica za 20 minuta ranije

Akumulirani vremenom umor i iritaciju spriječiti seksualno zadovoljstvo u večernjim satima. Primijetio da muškarci često probuditi s erekcijom? Uzmite trenutak: neobuzdanom željom odmarao za noć telefon za 10 minuta uz malo truda i uspon do vrha blaženstva.

Video: Top 10 WWE Seksualna Moments

4. Da li želite da ublaži menstrualne bolove

Orgazam će izazvati kontrakcije i pustite zadovoljstva hormona koji opuštaju tijelo i ukloniti bolne grčeve. Usput, krv je odličan mazivo - uživajte vaš partner.

5. Da li želite da se osjećaju sigurni u krevetu

Željeni pražnjenja nakon dugog aktivan seksualni dati mišićima snagu, izdržljivost, srce i tanak lik nije gore od teških sportskog treninga. I to podiže samopouzdanje samo u nebo. Glavni - pravilnost.

6. Da li sanjaš ludi seks

Tammy Nelson, stručnjak za seksualne odnose iz New Haven, kaže da je još intenzivniji emocionalni intenzitet partnera, orgazam će biti luksuzan. Adrenalin će samo prevrne, ako se odlučite za seks na krovu svoje kuće, u tajnom kutu dvorišta, ili u bilo kojem drugom mjestu gdje postoji rizik da se uhvate nespremnog. Na isti dan ulice je poželjno, jer sunčeve zrake povećava krvi serotonina - hormona zadovoljstva. Slab?

Video: Top 15 Funniest Prijatelji Moments

7. Previše zauzet

Zauzet raspored doslovno oborila umor? Preferiraju broj kvalitetnih. Organizirati kući off romantičnu večeru, opuštajuće kupelji i masaža, polako se pretvara u spavaću sobu. Naravno, to je moguće samo ako planirate unaprijed gdje poslati djecu i da bi do stola.

8. Da li novost u odnosu

Ako tokom godina da se ne odstupa od uobičajenog seksualnog kolotečinu, uskoro, umjesto da rizikuju orgazam osjećati ništa drugo nego dosada. Da bi oštrinu i jačinu utisaka, pokušajte da redovno "buntovnik": izmišljaju nove poze i igre. Uvjereni da će supruga biti ugodno iznenađeni i oduševljeni ako bi se osedlao u noći, pored stalnog misionarski položaj pred veče da spava.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Seks za 6 tjedana trudnaSeks za 6 tjedana trudna
Seks u trudnoćiSeks u trudnoći
Seks u trudnoćiSeks u trudnoći
Analni seks u trudnoćiAnalni seks u trudnoći
Seks na 11 tjedna trudnoćeSeks na 11 tjedna trudnoće
Seks na 28 tjedna trudnoćeSeks na 28 tjedna trudnoće
Mogu li seks u trudnoćiMogu li seks u trudnoći
Seks u kasnoj trudnoćiSeks u kasnoj trudnoći
Seks na 27 tjedna trudnoćeSeks na 27 tjedna trudnoće
Seks u trudnoćiSeks u trudnoći
» » » Top 8 najboljih trenutaka za uzbudljive seks

© 2011—2022 GurusBaby.com