GurusBaby.com

Zvezde, koji je postao roditelji uz pomoć surogat majke

novorođenče Bebik

Video: Djeca od zvijezda surogat majke

"Custom" rođenje činjenica na poznatu ličnost danas niko nije šokiran. Generalno, isperite rublja u takvom kontroverzno pitanje - zadovoljstvo je tako-tako, neka to i Stellar pantalone. Ali, kao predstavnici vodećih svjetla sami ne kriju detalje, onda zašto ne? ..

Treće princ na kralja popa

Michael Jackson - neka vrsta pionir. On je postao jedan od prvih predstavnika Češke, koji je rođen potomak surogat majka. Zašto je potreban kralj popa - to nije jasno, jer je pjevačica imala je dvije obiteljske nasljednika. Možda razvod od druge supruge uticao na odluku Michael, ali na ovaj ili onaj način, bube, pod nazivom Princ Michael II kasnije je pušten 2002. godine. Pojavom buduće majke, kao i za zdravlje nacionalnosti, imaju idol ljubitelja muzike posebnih zahtjeva nije bilo, za razliku od nivoa IQ. Sada je dječak broj dva Michael je štićenik njegova baka Katherine Jackson. Ona se nada da je dječak okrenuo pametan, kao mama, i talentovani, kao što je papa.

Video: Surogat djeca od zvezda šou biznisa

Surogat roditeljstvo 5

Malo Vera od Hollywood

Nicole Kidman Djeca čeznuo, ali, nažalost, u braku sa Tom Cruise, oni se nije dogodilo. To je zvjezdani par usvojio nekoliko Kinder, samo što nije spasio porodicu od razvoda. I odjednom, čudo - otišao ponovo oženio, Nicole je zatrudnjela po istom muzičar muža i rodila kćer Sunday! Međutim, težnje šest u prodavnicama ostala neostvarena: više bez obzira koliko pokušavao supružnika, drugi put krug nije želio da spadaju u istu koš. Ovo je navelo Nikol se odnose na dostignuća medicine. U decembru 2010. godine, par je još jednom oduševljen, nakon što je dobio od surogat majke ženska beba. Ime djevojčicu pokupio simboličan - Faith, što znači vere. Tako je, morate vjerovati - iako na neki način, što je još važnije, zar ne!

Video: Royal djeca su dobila ime po Alla Pugacheva i Maksim Galkin

Surogat roditeljstvo 6

Homoseksualac - nije prepreka

Elton John za više od očiglednih razloga, izbjeći prirodni proces koji vodi do začeća. Ali osjećaj nešto u prozoru svog oca neće baciti - kao borac za gej brak, kao i njegov suprug David Furnish, da čujem njeguje (supruga?) "Tata." Kaže se da je par čak želio da usvoji HIV-pozitivan ukrajinski Levushka, ali starateljstva uzgajanih i dao zvaničan zeleno svjetlo. Imao philoprogenitive supružnika platiti za usluge surogat majke, roditi u Kaliforniji klinici divan bebikom. Nazvan beba flowery - Zachary Jackson Levon Furnish-John. Novopečeni kreativni roditelji su van sebe od oduševljenja i reći da je moj sin je slična u oba tate! A uskoro drugi sin je stigao - Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

Video: Novo! DJECA Pugacheva Galkina 2016 sin Harry - Novi video zapise i fotografije!

Surogat roditeljstvo 4

Ovo je, usput, nije jedan jedini oca: sinove blizance rodila surogat majka, da raste i pjevač Ricky Martin.

Iz "uvoz" rođaci zvijezda koji su primili škripanje konvolucija surogat majke, lit Sharon Stone (do nedavno, svi su mislili da je jedan od sinova - primanje), Sarah Jessica Parker, Cristiano Ronaldo. Nemojte zanemariti ovaj način razmnožavanja i domaće elite.

Čije Lisa i Harry? - znamo, znamo ...

Maxim Galkin i Alla Pugacheva, možda, izaziva najveći rezonance. Čak i kada ste stalno u centru novinarske i Filistejca interes par uspeva da zadrži u tajnosti mnogo detalja o njegovom privatnom životu. To se dogodilo sa rođenjem blizanaca Harry i Liza. Mi samo znamo da je šokantne događaje snimljene 18. septembra, i njegova supruga su biološki roditelji, koji se dozira sa donatorima, ali uz pomoć "umjetni" majka. 65-godišnji Alla, i 38-godišnji Max posebno djece pred kamerama se ne maše, ali podijeliti s fanovima blistava sreća i zadovoljstvo. Zadovoljan Galkin rekao da je beba Lisa - Mama prosula Alia, dok Harry - kopiju sebe. Usput, bivši suprug Philip Allin uživa u ulozi oca, dva puta posezala za navedene metode.

surogat roditeljstvo 3

Ekaterina V. - najbolja pjesma

surogat roditeljstvo 2

Valery Leontiev, prema vlastitom priznanju, od mladosti sanjao nasljednika. Čudno, među mnogim milijune fanova blistavom pjevač i nisam našao onaj koji bi se povjeriti prave male Leontiev. Čak razmišljao o usvajanju posjetio, ali nisu podlegli Valera, odabrati metodu koja garantuje potomak native krvi. Konačno! U 2010. godini, a Španjolka (više o tome ne zna) je pomogla šoumen dobiti novi socijalni status oca! Beba u čast majke pop idol po imenu Katya. Snage Tata Valera, ako je suditi po visini graciozne skokove na sceni dovoljno, sjaj u očima 65-godišnjeg umjetnika nije umanjila, znači i maksimalnu zdravstvenu za pristojan obrazovanje biti dovoljno Katie.

Evo ga - sreća

Alena Apina proveo godina i puno novca na sve vrste medicinskih postupaka, ali mama, na žalost, nije postala. Umjesto toga, on postaje, ali tek nakon što svi isti surogat zaštite. Pokrajinski potvrdio svoje nadležnosti u smislu reprodukcije zdravog potomstva vlastitih dvoje djece, 2001. godine, dao Alain priliku da se upoznaju čitav spektar majke užitak. Sada pjevač ne može zamisliti život bez šarmantan devojčica Susie, a papa Aleksandar Irati ne udisati na njihove ljepote. Bračni par već razmišlja o mali, razumijevanje - što više djece, korisnost u toplom porodičnu sreću.

Surogat roditeljstvo 1

Čak i od domaćih Hangouts zvezda poznata za pojedine oko Olga Sloutsker, drugi preferiraju nijanse takvih roditeljstvo drže u tajnosti. Međutim, čak i neke virtualne planove za privlačenje surogat majke hvalim novinarima: Prokhor Chaliapin, Lolita, Aziz, Joseph Prigogine Valeria. Pa, ako je klasična rađanje neefikasan (nije moguće, nije uključena u plan), onda zašto ne?

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Zašto ptice s dugim ušimaZašto ptice s dugim ušima
The Little MermaidThe Little Mermaid
Priča o princu i tri iscjeliteljaPriča o princu i tri iscjelitelja
Mače pod nazivom Woof. dio 4Mače pod nazivom Woof. dio 4
Priča starog hrastaPriča starog hrasta
Pročitajte ruske narodne priče "podvožnjak"Pročitajte ruske narodne priče "podvožnjak"
Top 5 najviše starosti Hollywood očeviTop 5 najviše starosti Hollywood očevi
Meteor i drugi. Talenata i ljubiteljaMeteor i drugi. Talenata i ljubitelja
Pročitajte ruske narodne priče "Petar i čovjek"Pročitajte ruske narodne priče "Petar i čovjek"
Pročitajte ruske narodne priče "Ivan carević i Nikanor-heroj"Pročitajte ruske narodne priče "Ivan carević i Nikanor-heroj"
» » » Zvezde, koji je postao roditelji uz pomoć surogat majke

© 2011—2022 GurusBaby.com