GurusBaby.com

Top 5 najviše starosti Hollywood očevi

Hollywood tata 3

Video: 10 najgorih roditelji!

LP reproduktivne funkcije kod muškaraca - nije mit. Očinstva slučajevima dovoljno kasno jer detalje i ne zanimljivo. Osim ako se ne radi o zvijezda tata.

1. Matica stvarno jak

Logično, ne Bruce Willis, mora se otvoriti top - neuvenlijv Nuts imao samo 59 godina. Međutim, nedavna očinstva (! Peti po redu) čini veliki Bruce izuzetak - početkom maja, Emma Heming usrećio mnoga djeca tata sljedeći bube. Moramo odati počast konstantnost Willis: pet puta u svojoj šape rođena kćerka. Glumac uvijek stavite malu kutiju iznad karijeri, tako, bez obzira na rastanak sa šarmantnim Demi Moore, u životima tri starije kćeri, on nastavlja da igra svoju ulogu ultraglavnuyu. Usput, Bruce sebe naziva prvak ruha lyalek u pelenama, i spremna je da vjeruju. Poštovanje i 4. karizmatični vrtlar divan cvijet vrt!

Hollywood tata 2

Između uštede na svetu ne može opustiti u cvjetnjak ...

2. Basic Instinct pod kontrolom

To je velika da je nekako favorit mogli osvojiti onkologiji! Neka i ne može pohvaliti veličanstvenim Michael Douglas desetak potomstvo, ali istoriju razvoda i samo jedan, što nije tipično za beau monde. U ne tako dalekoj 2003 seksi Zeta-Jones predstavio zaručena, koji je u to vrijeme bio 68 godina, trehkilogrammovy prisutan na ime Ketris. Ukupno sin iz prvog braka i dvoje djece od drugog - tri okretaja. Ali, čini se, rak grkljana nije bio jedini test dugovječnosti ekrana: viši Cameron dobiva iza rešetaka zbog trgovine drogom, mediji, Michael baca izraz za razvod od Jones ... već smirila, 79-godišnji Michael, kćerkicu je potrebno, tako voljeni roditelji. 1. mjesto za vas.

Hollywood tata 1

Imam prekrasne roditelje i djecu - zadovoljstvo gledati

3. Šest puta otac. ne religiozan

Hollywood tata 4

Zaista, na pomen Roberta De Nira, odmah mi pada na pamet je nepotkupljiv "Kum". Film zasluženo ogreb sve vrste bonuse, to je tek sada o stvarnom očinstva Roberta. Prošlog ljeta, hrabri Myung, rekao je 70-godišnjicu, a samo dvije godine prije godišnjice potvrdio status roditelja po šesti put. Lako je izračunati da je u to vrijeme glumac je zakucao 68 godina! Ali divljenje dobi, postoji još jedna stvar, podstaknut interes u brutalnom osoba - Helen je bila novorođenče na bijelo svjetlo uz pomoć medicinskog napretka. Jednostavno - surogat majka. Offspring višestruko glumac i njegova supruga, i njegova ljubavnica - šta se stvarno sada ... Glavna stvar je da je sve brine o, zar ne? Veliku želju da imaju djecu zaslužuje posebno poštovanje i 2. mjesto.

4. Ne tako Harry i prljavo

Skoro osamdeset uloga, usmjeravanje više od trideset radova, četiri Oscara gubi zvijezda sjaj na pozadinu od sedam vremena (!) Očinstvo kralj Hollywood vesterna. U odnosima sa ženama koje mu je rodila djecu čini se da vrlo zbunjen Clint Eastwood. To je bio najsretniji majke, poznati i nije tako, tačno pet. prezime Eastwooda zapalio u metrike novorođenčeta te vruće čovjek napunio 66 godina. Može se vidjeti oshalev emocija, on je onda naglo govorio o rodnoj nejednakosti u smislu rađanja: kažu, zašto žene ne rađaju u takvoj otmjen godina? Maitre godina, slavi 31. maj 84-godišnjice, i treće mjesto.

Hollywood tata 6

Clint Eastwood: sve se ponavlja ...

5. Na rubu? nevjerovatno

Plavooki Amerikanac, čak u dobi od 55 godina izgleda kao mladić, dok je više starosnih cimeri topu. U to vrijeme, novinari iskopanog njegov privatni život je gore i dolje, pozivajući Alec Baldwin i jadnika, i jeziv domaćih tiranina. I Kim Basinger - prva žena - dodao je ulje na vatru inhibirajući papa osnovnu komunikaciju sa njihovim zajedničkim kćer. Zato je zvijezda filma "On the Edge" i odnosi se na rođenje drugog devojčicu Carmen, što nije godinu dana, šansa da se osjećaju kao nula potpuno oca. Pa, oni su, ljubavi, te obrtima, glavna stvar - da Malyavka sretan. 5. mjesto.

Video: Top 5 Super očeva u SVETU ŽIVOTINJA

Hollywood tata 5

Odrasla najstarija kći - potpuna kopija svoje majke. Ali njegov otac - previše!

Video: Top 5 najvećih Donato vrpce

P.s. Zato želim da Svečano pjevati: "Nemoj da se stara duša ..." Stop, jezik ne uključuje da ih pozovem - prekrasna, seksi, tražila - veterani. I ne samo dušu, ispostavilo se, ne ostari!

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Pročitajte ruske narodne priče "pjevanje drveća i ptica-govornik"Pročitajte ruske narodne priče "pjevanje drveća i ptica-govornik"
Oduzimanje očinstvaOduzimanje očinstva
Odbijanje očinstvaOdbijanje očinstva
Gosha Kutsenko postao otac po drugi putGosha Kutsenko postao otac po drugi put
Kako odrediti očinstvoKako odrediti očinstvo
U porodici glumaca i Chadova Ditkovskite prvo dijete je rođenU porodici glumaca i Chadova Ditkovskite prvo dijete je rođen
Razlika u dobi između roditeljaRazlika u dobi između roditelja
Kartice 9. maj Dan pobjede sa svoje rukeKartice 9. maj Dan pobjede sa svoje ruke
Čestitam kćer rođendanČestitam kćer rođendan
Kako se nositi sa mrzovoljan djecu kroz igru?Kako se nositi sa mrzovoljan djecu kroz igru?
» » » Top 5 najviše starosti Hollywood očevi

© 2011—2022 GurusBaby.com